Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onfortuinlijke Strootman wacht nieuwe knieoperatie

Laatste update:

Woensdag werd Strootman in het AMC in Amsterdam onderzocht aan zijn knie. Roma wilde absoluut geen risico's nemen met de Nederlandse middenvelder, die eerder al maanden aan de kant stond. Donderdag brengt de Italiaanse topclub naar buiten dat Strootman vrijdag opnieuw geopereerd wordt door de specialisten Van Dijk en Kerkhoffs.

Zij zorgden er in maart vorig jaar al voor dat Strootman een nieuwe kruisband kreeg aangemeten. Er is weefsel aangetroffen in de knie, wat cyclops-syndroom wordt genoemd: dat is geen onbekende klacht na een kruisbandblessure. Het ziet ernaar uit dat Strootman weer geruime tijd aan de kant zal staan, maar daar doet Roma nog geen mededelingen over. Eén en ander is afhankelijk van hoe hij de operatie doorkomt.

De herstelduur kan ook beperkt blijven tot slechts een maand. De professoren die Strootman opereren, zullen kijken hoe de nieuwe kruisband zich houdt. De komende weken zal de middenvelder in ieder geval niet in actie komen. De duels met Feyenoord in de Europa League, die gepland staan voor 19 en 26 februari, komen vrijwel zeker te vroeg. Op 2 maart staat nog de belangrijke topper tegen koploper Juventus op het programma.

Denk jij dat Kevin Strootman nog terugkeert op zijn oude niveau?

Meer nieuws

Lang kijkt recht in camera en waarschuwt Feyenoord nu al voor over 90 dagen
5
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
6
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
13
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
16
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties