Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ongekende wereldgoal bij Real: 'Mooier dan die van mij in 2002'

Laatste update:

De verdediger leek tijdens het juichen niet te kunnen geloven dat hij zo'n mooie treffer had gemaakt en ook Zinédine Zidane was vol bewondering over het doelpunt. "Wat hij deed, was niet normaal. Ik ben blij voor hem. Deze goal gaat de geschiedenisboeken in. Deze is beter dan die van mij in La Novena", doelde Zidane op zijn treffer in de Champions League-finale van 2002 tegen Bayer Leverkusen.

De Fransman gaf veel grote namen rust in Léon, maar liet onder anderen Marco Asensio en Álvaro Morata wel starten en zij scoorden ieder twee keer. "We wisten dat het niet makkelijk zou worden en daarom hebben we het duel heel serieus benaderd, met een geweldige pot als resultaat", zei Asensio. "Er is nog een return te gaan, maar ik ben erg blij met mijn goals en de zege." Real neemt het komende zaterdag op tegen Alavés.

Real Madrid C.F. scoorde vanavond ZEVEN keer en dit was ongetwijfeld de mooiste! 🔥🔥🔥

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 26 oktober 2016

-
Welk doelpunt vond jij mooier?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
33
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
62
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
13
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties