Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ongeloof' bij Feyenoord om beslissing van Jeroen Manschot bij 1-1 stand

Laatste update:

"Ik sta hier niet om die jongen een rode kaart te geven, maar dat kan iedereen zien: dit is een rode kaart", verklaart Advocaat na afloop tegenover FOX Sports. "Het gebeurde vlak voor mij, hij legde écht zijn arm om zijn nek en hij hield hem beet. Die jongen kan anders zo doorlopen naar de goal, dat is een kwaliteit van hem. Ik vind dat de scheidsrechter hier in de fout ging." Te Wierik weet dat hij goed wegkwam met de gele kaart. "Dat gevoel had ik zelf ook wel een beetje. Maar goed, de VAR heeft ook al een paar keer tegengezeten. Maar het was niet handig van mij en hij deed het slim."

Groningen kwam uit een strafschop op gelijke hoogte, nadat Te Wierik in het strafschopgebied was onderuitgehaald door Jens Toornstra. Advocaat heeft geen moeite met de beslissing van Manschot om naar de stip te wijzen. "Dat had de scheidsrechter goed gezien", aldus de opvolger van Jaap Stam in De Kuip. "Het was wel een onnodige strafschop, want het was niet eens een kans. Toornstra had niets hoeven te doen."

"Ik heb het niet helemaal gezien, maar ik dacht niet dat het een strafschop was", verwijst verdediger Eric Botteghin bij RTV Rijnmond naar de overtreding van Toornstra op Te Wierik. "Ik moet de beelden nog terugzien." Toornstra verklaarde dat er wel degelijk contact was met Te Wierik, waardoor Botteghin zijn mening enigszins herziet. "Dan is het dus wel een penalty." De Feyenoord-stopper vindt net als Advocaat dat Te Wierik een rode kaart had moeten krijgen. "Jazeker. Ongelooflijk dat hij (Manschot, red.) hem niet geeft. Ik snap ook niet dat de VAR niets doet. Ze moeten dat checken, ze hebben daar de tijd voor. Ze hebben de beelden, maar nog geven ze geen rode kaart. Dat snap ik niet."

-
Had Mike te Wierik een rode kaart moeten krijgen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties