Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ongeloof en woede bij FC Utrecht na twee cruciale besluiten van VAR Makkelie

Laatste update:

Pas na een half uur spelen diende de eerste grote kans van de wedstrijd zich aan. Sean Klaiber zag Anastasios Douvikas helemaal vrij staan in het strafschopgebied en zette de spits met een bekeken pass alleen voor de doelman. Douvikas bezweek echter onder de druk en schoot de bal tegen het gezicht van Volendam-doelman Filip Stankovic aan. Vlak voor rust was Bart Ramselaar dicht bij de openingstreffer. Hij zag zijn schot van richting veranderen en tegen de paal ketsen. In de rebound stuitte Douvikas weer op Stankovic.

Luttele minuten na rust leek de thuisploeg op voorsprong te komen. Sander van de Streek kopte een hoekschop door op Nick Viergever, die de bal van dichtbij binnentikte. De vlag ging echter meteen omhoog voor buitenspel, waardoor er een streep door de treffer ging. Na een uur spelen werd er in De Galgenwaard nog een treffer van de Domstedelingen afgekeurd. Klaiber pikte de bal bij de zijlijn op, gaf een lage voorzet die door doelman Stankovic bij Ramselaar belandde. Hij schoot de bal beheerst in de rechterbenedenhoek. VAR Danny Makkelie riep scheidsrechter Richard Martens naar de kant omdat de bal op het moment dat Klaiber hem oppikte volledig over de zijlijn was geweest.

Tien minuten voor tijd had het er alle schijn van dat Utrecht eindelijk op voorsprong kwam. Douvikas werkte een van richting veranderd schot met de buitenkant van zijn voet binnen. De supporters van FC Utrecht hadden het kruisje op het Douvikas-spandoek in het stadion al gezet, maar Makkelie riep Martens opnieuw naar de kant. Het doelpunt werd na enig overleg alsnog afgekeurd vanwege hinderlijk buitenspel van Bas Dost. In de vijfde minuut van de extra tijd werd een inzet van Mike van der Hoorn nog van de lijn gehaald.

Het Douvikas-spandoek met het veertiende kruisje

Eredivisie
FC Utrecht
0 - 0
FC Volendam

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
13
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties