Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ongeloof heerst: 'Het gedrag van de clubleiding van Ajax is ongekend'

Laatste update:

De voormalig topspits ziet dat niemand rondom Ajax weet wat er gaat gebeuren. "Ongelooflijk, zelfs ongekend dat de clubleiding niet kan of wil zeggen of John Heitinga voor de groep blijft staan als hoofdtrainer of dat een nieuwe man wordt aangesteld. Als trainer-coach moet je ook al bezig zijn met het nieuwe seizoen", concludeert Kieft, die graag actie zou willen zien. "Geef iedereen in ieder geval duidelijkheid. Nu bungelt Heitinga en de hele Ajax-organisatie. Onbegrijpelijk dat het zo lang moet duren en een totaal brevet van onvermogen voor de Ajax-leiding."

Kieft is tot dusver nog niet onder de indruk van Heitinga. "Overigens heeft Heitinga zich afgelopen maanden niet dusdanig gemanifesteerd als een zwaargewicht dat Ajax niet om hem heen kan als toekomstig hoofdtrainer. Als die veronderstelling leefde, is dat niet terecht gebleken. Heitinga werd bij zijn aanstelling weliswaar opgezadeld met een zieke groep, onevenwichtig samengesteld, toch heeft hij niet kunnen zorgen voor een ommekeer." Ajax staat momenteel derde, verloor de finale van de TOTO KNVB Beker tegen PSV en het spelen van Champions League voetbal is minder reëel dan deelname aan de Conference League.

De analist van Veronica Offside ziet meerdere dingen die misgaan onder Heitinga. "Het spel bleef plichtmatig, onder de maat, de resultaten zwak en het negatieve sentiment blijft heersen in Amsterdam. Terwijl je mag verwachten dat een nieuwe trainer tenminste iets kan bewerkstelligen wat op een frisse wind duidt", aldus Kieft. "Dat voor Ajax met twee wedstrijden te gaan deelname aan de Conference League dreigt, vertelt het hele verhaal. Bij een club met als doelstelling het bestormen van de Europese top met minimaal overwintering in de Champions League."

Moet Ajax verder met John Heitinga als hoofdtrainer?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
100
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties