Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ongelooflijk, er gaat geen vakantie voorbij zonder dat ik op de foto moet'

Laatste update:

Ten Rouwelaar zegt in het Friesch Dagblad dat er op zijn vakantie-adres geen draadloos internet beschikbaar was. De eigenaar had echter voor een kleine televisie gezorgd, zodat alle belangstellenden konden kijken. Toch kon hij, ondanks de fraaie 1-5 zege voor Oranje, niet echt genieten van de wedstrijd. Ten Rouwelaar zegt dat hij er niet goed tegen kan om met landgenoten naar een duel van Nederland te kijken.

"Krijg je eerst dat typisch Hollandse gezeur dat er niets deugt van de tactiek, de spelers en Van Gaal. En een paar doelpunten later denken we ineens weer wereldkampioen te worden. Gelukkig ben ik nu weer thuis en kan ik het WK in alle rust volgen", zegt Ten Rouwelaar opgelucht. Dat hij zelf ook een bekende voetballer is, bleef zelfs in Italië niet onopgemerkt. Landgenoten klampten hem af en toe aan, tot zijn eigen verbazing.

"Mensen uit Leiden, ze vonden mij een held. Ongelooflijk. Er gaat geen vakantie voorbij zonder dat ik op de foto moet. Terwijl ik zeker geen wereldster ben", zegt de geboren Jouster nuchter. Hij zegt dat het voor iemand als Arjen Robben helemaal ondoenlijk is om rustig ergens te lopen. "Toen ik drie jaar geleden bij Oranje zat, speelden we ook in Brazilië. Ik probeerde met Arjen een wandeling te maken over het strand, maar we konden geen stap zetten. Iedereen moest wat van hem. Om gek van te worden. Heel bijzonder om te zien hoe relaxed hij met die aandacht om gaat. En reken er maar op dat de belangstelling dit toernooi nog groter wordt."

-
Oranje kijken met landgenoten in het buitenland is...

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
9
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties