Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ongelooflijke, sneue' arbitrale blunder bij FC Basel - Qarabag

Laatste update:

Bij een overwinning was Qarabag bovenaan geëindigd, maar een goede start werd de ploeg van Gurban Gurbanov dus ontnomen. De trainer is laaiend en vindt dat kleinere clubs te vaak worden benadeeld. "Ik verwacht in de toekomst meer van zulke enorm foute beslissingen. Waarom? Omdat ik in de afgelopen jaren heb gemerkt dat kleinere, minder bekende clubs vaker slachtoffer zijn van zulke beslissingen", wordt de trainer geciteerd door 20 Minuten. "Het zijn zelden de grote clubs. Ik vraag me af wat voor hart de scheidsrechter heeft. Ik denk niet dat hij vandaag goed kan slapen. Ik zou graag fair play zien van de scheidsrechter."

De bal werd achter de lijn weggewerkt door verdediger Sergio López van Basel. In de Conference League is er echter geen VAR en doellijntechnologie. SRF, de de publieke omroep voor Duitstalig Zwitserland, erkent dat er sprake was van 'Startglück' voor Basel. NZZ, een van de grootste kranten in Zwitserland, spreekt van een 'ongelooflijke' en 'sneue' fout die deed denken aan de treffer van Engeland die niet werd toegekend in de achtste finale van het WK 2010 tegen Duitsland. Op de Zwitserse televisie vroeg oud-voetballer Daniel Gygax, tegenwoordig analist, zich af waar de grensrechter was. "Natuurlijk gebeurde het snel, maar ook voor tv-kijkers was het meteen duidelijk."

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties