Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ongelukkig Vitesse treft Clasie en Koeman, AZ moet naar Istanbul

Laatste update:

Beide Nederlandse clubs treffen het daarmee niet. AZ had op papier heel wat eenvoudiger opponenten kunnen treffen en datzelfde kan gezegd worden van Vitesse. Southampton deed vorig seizoen in de Premier League lange tijd mee om een Champions League-ticket en beschikt over tal van spelers met grote kennis van de Eredivisie. Niet alleen Jordy Clasie, maar ook Maarten Stekelenburg, Cuco Martina, Dusan Tadic en Graziano Pellè maken deel uit van de selectie van the Saints.

Op het eerste gezicht lijkt AZ het iets eenvoudiger te krijgen, maar schijn bedriegt waarschijnlijk. Istanbul Basaksehir hoefde het afgelopen seizoen alleen de traditionele Turkse topclub (Galatasaray, Fenerbahçe en Besiktas) voor zich te dulden en beschikt over een aantal internationals. Alle duels vinden plaats op 30 juli en 6 augustus. AZ begint met een thuisduel, Vitesse reist eerst naar Engeland.

Een hele leuke loting voor Vitesse in de derde voorronde van de Europa League: Southampton wordt de tegenstander! #vitesse #saintsfc #uefa #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Welke Nederlandse club(s) gaat/gaan door?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
10
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
11
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
24
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
334
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties