Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ongelukkige Ihattaren keert mogelijk niet terug bij Sampdoria

Laatste update:

De Telegraaf meldde donderdagavond laat dat Ihattaren aanstaande zondag niet bij de wedstrijdselectie van Sampdoria voor het duel met Cagliari zit. De aanvallende middenvelder, die nog altijd wacht op zijn debuut in het shirt van de Italiaanse club, keerde om privéredenen terug naar Nederland. Wat er exact aan de hand was werd niet duidelijk, maar het blijkt dus te gaan om een verstoring van de werkrelatie. Ook Sampdoria zou niet meer zitten te wachten op de huurspeler van Juventus.

Het Algemeen Dagblad weet dat ze in Italië maar 'moeilijk grip krijgen op Ihattaren'. Zo zou hij geregeld een uitstapje maken naar bekenden in Monte Carlo en Milaan, steden die op tweeënhalf uur rijden van Genoa liggen. Ook de inzet van een persoonlijk begeleider lijkt niet te helpen voor Ihattaren. Zijn manager José Fortes Rodriguez wil zo weinig mogelijk over de zaak kwijt. Mocht het daadwerkelijk tot een breuk komen tussen de middenvelder en Sampdoria, dan kan hij op zijn vroegst pas in januari van club wisselen.

Alles leek erop te wijzen dat Ihattaren dit weekend zijn eerst minuten in Italiaanse dienst zou maken. Het Eindhovens Dagblad besteedde er eind vorige week een uitgebreid artikel aan en schreef daarin onder meer dat de voormalig PSV'er fit is voor zijn debuut. Ihattaren kampte naar verluidt met hamstringklachten en zat om die reden slechts één keer op de bank, in de thuiswedstrijd tegen Internazionale halverwege september. Hij trainde de voorbije weken individueel, maar sloot vorige week aan bij de groepstraining.

De laatste keer dat Ihattaren binnen de lijnen stond in een officiële wedstrijd was op 24 april, toen hij tegen FC Groningen enkele minuten gegund kreeg van Roger Schmidt. Het boterde duidelijk niet tussen het talent en zijn Duitse oefenmeester, wat een vertrek onvermijdelijk maakte. Ihattaren kreeg net als Denzel Dumfries een individueel trainingsprogramma, maar kwam verschillende keren niet opdagen. Juventus besloot hem daarop op te pikken, waarna hij direct werd doorverhuurd aan Sampdoria.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties