Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ongelukkige rol voor invaller Fellaini bij puntverlies Manchester United

Laatste update:

De bezoekers kwamen op slag van rust op voorsprong door een doelpunt van Ibrahimovic. De Zweedse spits werd de diepte ingestuurd door Anthony Martial en zag Stekelenburg onnodig ver uit zijn doel komen. De aanvaller van United schoot de bal over de Nederlandse sluitpost heen en zag deze via de onderkant van de lat over de lijn gaan. Een dure fout van de Oranje-international. De ploeg van Ronald Koeman kreeg acht minuten na rust de grootste kans van de wedstrijd.

Kevin Mirallas ging de combinatie aan met Romelu Lukaku en kon vrij inschieten, maar wist zijn inzet niet tot doelpunt te promoveren door een briljante redding van David de Gea. Na een uur spelen was het Ander Herrera die een kans niet wist te verzilveren. Hij schoot vanuit de rebound hard op de lat.

Met nog een kwartier op de klok nam de druk van de thuisploeg toe. Everton drukte United ver naar achteren in de jacht op de gelijkmaker. Idrissa Gueye was er met een afstandschot dicht bij, maar De Gea bleek niet te passeren zondag. De Spaanse goalie was constant een sta-in-de-weg. In de slotfase van de wedstrijd ging invaller Fellaini, pas drie minuten binnen de lijnen, in de fout door Gueye in het strafschopgebied te vloeren. Baines faalde niet en tekende voor de gelijkmaker. Everton kreeg nog kansen op de 2-1, maar De Gea hield zijn ploeg op de been.

-
Eindigt Manchester United dit seizoen in de top vier?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
0
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
0
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
9
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
9
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties