Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ongeëvenaarde afstandschutter van 2020 wijst Atalanta de weg

Laatste update:

De beste kansen in de eerste helft waren voor Parma en de minimale voorsprong voor de thuisploeg na het rustsignaal was dan ook verdiend te noemen. Atalanta, dat na dinsdagavond op 98 doelpunten in dit Serie A-seizoen staat, kreeg in de vierde minuut nog wel een goede kans via een kopbal van Remo Freuler, maar daarna was het meeste gevaar aan de andere kant van het veld. Zo ging een uitstekende inzet van de goed spelende Dejan Kulusevski tegen de binnenkant van de paal.

Enkele minuten voor rust kreeg Parma zijn verdiende openingstreffer. Gervinho mocht ongehinderd oprukken vanaf de middenlijn en zijn pass kwam via Boska Sutalo terecht bij Kulusevski, die de bal hoog in het doel achter Pierluigi Gollini werkte: 1-0. In de tweede helft trok Atalanta het duel naar zich toe. Twintig minuten voor tijd schoot Malinovskyi de bal uit een vrije trap dwars door de muur van Parma en dat betekende alweer zijn vijfde treffer van buiten de zestien in 2020: meer dan welke voetballer dan ook in een top vijf competitie in Europa.

Zeven minuten voor het einde bekroonde Gómez een goede individuele actie met een raak schot in de linkerhoek: 1-2. Het duel kon daarna nog alle kanten op: Kastriot Darmaku voorkwam een zeker doelpunt van Duván Zapata, maar zag niet veel later hoe Hateboer aan de andere kant van het veld zijn poging in de doelmond keerde. In de slotminuten tikte Sepe een krachtige inzet van Gosens over de lat.

Atalanta speelt komende zaterdag op de allerlaatste speeldag van de Serie A in eigen huis tegen Internazionale, dat nu twee punten minder heeft dan la Dea maar deze maandagavond nog een thuisduel met Napoli afwerkt: 78 om 76 punten. Nummer vier Lazio, dat op 75 punten staat, speelt woensdag thuis tegen het al gedegradeerde Brescia en sluit het competitieseizoen zaterdag af uit tegen Napoli.

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
32
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties