Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ongewenst tweetal verschijnt plotseling op training van Barcelona

Laatste update:

Volgens de Catalaanse sportkrant dienden de spelers die afgelopen seizoen verhuurd waren én nog niet een nieuwe club voor de komende voetbaljaargang hebben gevonden, zich pas op maandag 8 augustus te melden. Zowel Montoya als Tello komt namelijk ook komend seizoen niet in de plannen van Luis Enrique voor. De respectievelijke zaakwaarnemers raadden het tweetal aan om zich vandaag al bij Barcelona te melden, omdat de datum van 8 augustus een willekeur van de technische staf is.

Sport stelt dat zowel Montoya als Tello over diverse aanbiedingen beschikt, maar dat Barcelona nog niet met een juiste oplossing is gekomen. Zo verkreeg Sandro Ramirez onlangs een transfervrije status, omdat de inmiddels speler van Málaga volgens technisch directeur Robert Fernández een 'goede jongen' is. Montoya en Tello kunnen elders niet zo veel verdienen als bij Barcelona en daarom proberen de respectievelijke zaakwaarnemers dat het verschil in salaris door de Catalanen wordt vergoed.

Luis Enrique hoopt dat Barcelona de situatie binnen enkele dagen oplost. Anders ziet de oefenmeester zich genoodzaakt om Tello en Montoya mee te nemen naar Engeland, waar men vanaf 25 juli een deel van de voorbereiding afwerkt. Fiorentina wil graag door met Tello, maar weigert acht miljoen euro neer te tellen. Valencia wil alleen met Montoya in zee als Barcelona bijvoorbeeld het verschil in salaris voor zijn rekening neemt. Beiden hebben een contract tot medio 2018.

Is Cristian Tello goed genoeg voor Barcelona?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
9
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
11
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
22
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
302
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties