Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onhandige De Vrij helpt nieuwe club Inter richting de Champions League

Laatste update:

Lazio - Internazionale 2-3
Er was voorafgaand aan de wedstrijd veel te doen om De Vrij, die volgend seizoen voor Internazionale voetbalt. De verdediger kreeg een basisplaats van trainer Simone Inzaghi en kon zijn toekomstige club dus pijn doen in zijn laatste wedstrijd voor Lazio. In een furieuze openingsfase, waarin Inter sterker leek, kwam Lazio na acht minuten op voorsprong. Een schot van Adam Marusic, net binnen het strafschopgebied, werd door Ivan Perisic van richting veranderd en resulteerde in een eigen doelpunt van de Kroaat. Na 25 minuten verraste Sergej Milinkovic-Savic iedereen met een venijnig schot op de paal.

Het tempo bleef hoog liggen en Inter kwam na een klein halfuur langszij. Danilo D'Ambrosio werd bij de tweede paal bereikt na een corner en werkte de bal in twee instanties binnen. Vijf minuten voor rust greep Lazio echter weer de leiding: Felipe Anderson was het eindpunt van een razendsnelle en vlijmscherpe uitbraak. Na de spectaculaire eerste helft was er na rust minder gevaar voor beide doelen. Achttien minuten voor tijd leek Inter een penalty te krijgen, maar na toepassing van de VAR bleek dat Milinkovic-Savic de bal in het strafschopgebied tegen de schouder in plaats van de arm kreeg.

Toch zou Inter op gelijke hoogte komen vanaf elf meter. Twaalf minuten voor tijd wees arbiter Gianluca Rocchi opnieuw naar de stip en ditmaal bleef de strafschop wel staan. De Vrij beging een lompe tackle op Mauro Icardi, die zich met succes ontfermde over de daaropvolgende strafschop. Hij vijzelde zijn seizoentotaal op tot 29 doelpunten, waarmee de Argentijn gedeeld competitietopscorer wordt met Ciro Immobile. Plots had Inter nog maar een doelpunt nodig om zich te kwalificeren voor de Champions League en dat zou er even later komen. Kort nadat Senad Lulic van Lazio een gele kaart kreeg, velde Vecino het vonnis over de Romeinen. Uit een corner kopte de Uruguayaan raak en bepaalde hij de eindstand. Door een rode kaart van Patricio Gabarrón eindigde Lazio met negen spelers.

Sassuolo - AS Roma 0-1
Roma kon de derde plek nog kwijtraken, maar was wel al verzekerd van deelname aan de Champions League. De bezoekers, met Kevin Strootman in de basis, konden net als Sassuolo vrijuit voetballen en daardoor ontstond een eerste helft met veel doelpogingen aan weerszijden. Er leek niet gescoord te worden, maar vlak voor de onderbreking scoorde Konstantinos Manolas. Bijna vanaf de achterlijn schoot hij in de korte hoek, waarna doelman Gianluca Pegolo zich verkeek op de bal. In een interview in de pauze gaf Manolas toe dat hij eigenlijk een voorzet probeerde te geven. Het was het enige doelpunt van de wedstrijd; Roma eindigt als nummer drie van de Serie A.

-
Is Internazionale de terechte winnaar?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties