Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onklopbare Ochoa houdt Brazilië van overwinning af

Laatste update:

Brazilië won zijn laatste tien wedstrijden, maar aan die zegereeks kwam in Estádio Castelão dus een einde. De tegenstander van het WK-gastland speelde zonder vrees en ging af en toe bikkelhard de duels in. De eerste kans was wel voor de Brazilianen, maar Fred trof na een voorzet van Oscar het zijnet. Aan de andere kant verraste Héctor Herrera doelman Júlio César bijna met een afstandsknal, terwijl Ochoa met een katachtige reflex, à la Gordon Banks in 1970, een kopbal van Neymar uit zijn doel ranselde.

De goalie, die uit zijn contract loopt bij AJ Ajaccio, wordt bekritiseerd in Mexico, maar bewees tegen Brazilië zijn waarde. Op slag van rust hield de dappere Ochoa namelijk ook oog in oog met drie Brazilianen het hoofd koel en daardoor hield hij zijn doel wederom schoon. Het was een moordend snelle eerste helft en beide elftallen zochten veelvuldig de aanval. Mexico kwam na 41 minuten dicht bij de 1-0: José Vázquez mikte net naast het doel van César.

Mexico putte hoop uit de sterke eerste helft en voelde dat er wat te halen viel tegen de geelhemden van Luiz Felipe Scolari. El Tri werd steeds gevaarlijker; zo moest Júlio César handelend optreden op een poging van Andrés Guardado en zoefde een granaat van Herrera over. Pas na de invalbeurt van Jô, die Fred verving, kwam Brazilië weer even tot leven en Neymar dwong Ochoa voor een tweede keer tot een noodzakelijke save. Memo groeide uit tot de man van de wedstrijd.

Hij stopte vier minuten voor tijd namelijk ook een kopbal van Thiago Silva. De verdediger van Brazilië had overigens al niet meer op het veld mogen staan, want hij vloog tien minuten voor tijd bijzonder wild in op de kuiten van Javier Chicharito Hernández, maar ontsnapte met een gele kaart. De tijd begon te dringen voor zowel Brazilië als Mexico, maar er werd niet gescoord in Fortaleza. Brazilië en Mexico staan nu op vier punten; Kroatië en Kameroen komen later nog in actie.

-
Denk jij dat Mexico de volgende ronde bereikt?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
9
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties