Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onlangs hebben we een bod van 75 miljoen euro ontvangen, no way!'

Laatste update:

"Onlangs hebben we een bod van 75 miljoen euro ontvangen voor Naby Keïta. No way!", reageert de Red Bull-magnaat gevat in gesprek met BILD. "Hij heeft een contract bij RB Leipzig en hij zal dat uitdienen. Het zou een verkeerd signaal zijn naar zowel de supporters als spelers als Timo Werner om hem deze zomer te verkopen."

Keïta, achttienvoudig international van Guinea, werd in 2012 door het Franse FC Istres naar Europa gehaald en stapte twee jaar later over naar RB Salzburg. Daar kende hij twee succesvolle seizoenen, waarna Leipzig hem vorig jaar voor vijftien miljoen euro naar Duitsland besloot te halen. Keïta heeft nog een contract tot halverwege 2020 bij de nummer twee van het afgelopen Bundesliga-seizoen.

Is Naby Keïta goed genoeg voor de Europese top?

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
9
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
11
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties