Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onmachtig PSV klaar in Europa na tweede nederlaag tegen Kroaten

Laatste update:

Cocu greep voor de return in Osijek hard in in zijn basisopstelling van vorige week en Luuk de Jong, Daniel Schwaab en Bart Ramselaar waren de voornaamste slachtoffers. Doordat Hirving Lozano in de ploeg kwam voor de onttroonde aanvoerder kon Jürgen Locadia naar de spits, maar het was de Mexicaanse miljoenenaankoop zelf die in de beginfase de meeste dreiging uitstraalde. De Kroatische tegenstander liet zich echter ook niet onbetuigd en mocht niet klagen dat twee harde overtredingen op Jorrit Hendrix na tien minuten spelen slechts één gele kaart opleverde.

PSV loopt in Kroatië al snel achter de feiten aan... ??

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 3 augustus 2017

Het spel golfde daarna op en neer en het was de thuisploeg die na 25 minuten spelen op voorsprong kwam. Jeroen Zoet dook nog wel naar een vrije trap van Petar Bockaj, maar kwam niet meer in de buurt van de hard ingeschoten bal. Met de wetenschap dat PSV vervolgens twee keer moest scoren had Locadia vlak na de openingstreffer bijna de gelijkmaker op zijn voet. In de laatste vijf minuten van de eerste helft lieten de Eindhovenaren zich zien via Marco van Ginkel en een kopbal van Davy Pröpper die ternauwernood van de lijn kon worden gehaald.

Na de onderbreking mocht aanvoerder Van Ginkel vanuit kansrijke positie aanleggen voor een vrije trap. De van Chelsea gehuurde middenvelder stuurde het leer echter over het doel van Marco Malenica. Ook Derrick Luckassen kreeg uit een standaardsituatie een aardige kans, maar zijn poging verdween eveneens over de verkeerde kant van de lat. Cocu greep met nog een klein halfuur te gaan in en zette met het inbrengen van De Jong en Gastón Pereiro voor Bergwijn en Joshua Brenet het slotoffensief al in gang.

Osijek bleef op de counter echter ook dreigend, terwijl Zoet met nog een kwartier te gaan handelend moest ingrijpen bij een vrije trap van opnieuw Bockaj. Met het inbrengen van Sam Lammers in de slotfase voor Pröpper probeerde Cocu nog iets te forceren, maar verder dan een nieuwe poging uit een vrije trap en een afzwaaier van Locadia kwamen de Eindhovenaren niet meer.

-
Vind jij dat PSV meer verdiende tegen NK Osijek?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties