Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onnavolgbare Lionel Messi nadert topvorm bij dikke zege Barcelona

Laatste update:

Barcelona kwam afgelopen weekend niet in actie vanwege de uitgestelde Clásico, maar toch koos Valverde er tegen Real Valladolid voor om enkele van zijn vaste waarden te sparen. Antoine Griezmann begon bijvoorbeeld op de reservebank, terwijl Arthur zelfs helemaal ontbrak in de wedstrijdselectie van de Catalanen. Het ontbreken van Arthur zorgde ervoor dat Frenkie de Jong en Sergio Busquets samen met Arturo Vidal op het middenveld kwamen te spelen. Barcelona begon voortvarend aan de wedstrijd, want Clément Lenglet knalde al na twee minuten voetballen de 1-0 tegen de touwen, via de onderkant van de lat.

De voorsprong hield echter slechts een klein kwartier stand. Een indraaiende vrije trap vanaf de linkerkant van het veld werd matig verwerkt door Marc-André ter Stegen, waarna de rebound die volgde van dichtbij werd benut door Kiko Olivas: 1-1. Real Valladolid dacht daarmee lekker in de wedstrijd te zitten, maar Barcelona nam aan de hand van Messi nog in de eerste helft ruim afstand van de bezoekers. De Argentijnse vedette bediende na een halfuur met succes Vidal, die na een loopactie in de zestien kon scoren, en bepaalde zelf uit een schitterende vrije trap de ruststand op 3-1.

Real Valladolid had daar niet meer van terug en kwam in de tweede helft eigenlijk geen moment meer in de buurt van een comeback. Na precies een uur spelen besloot Valverde De Jong rust te gunnen en diens vervanger Ivan Rakitic leverde een kwartier voor tijd de assist op de 4-1 van Messi. Rakitic gaf de bal in de loop mee met Messi, die knap aannam en vervolgens doeltreffend uithaalde. Luttele minuten later was Messi ook betrokken bij het vijfde en laatste doelpunt van Barcelona. Hij had een fraaie steekpass in huis op de dan toe vrij onzichtbare Luis Suárez, die vervolgens oog in oog met doelman Jordi Masip koelbloedig afrondde.

-

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
28
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
10
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties