Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onrust bij Heerenveen: 'Wij hebben er een andere zienswijze op'

Laatste update:

De clubleiding heeft hierover nog geen overeenstemming weten te bereiken met de spelersgroep, hoewel de competitie toch alweer zeven wedstrijden onderweg is. Als het aan de selectie van trainer Dwight Lodeweges ligt, blijft het systeem dat vorig seizoen werd gebruikt intact; op die manier zouden de oudere spelers hun getalenteerde ploeggenoten, die minder salaris verdienen, willen compenseren.

"Wij hebben daar een andere zienswijze op", maakt voorzitter Jelko van der Wiel echter duidelijk in gesprek met Voetbal International. Toch rekent hij erop dat de onduidelijkheid snel tot het verleden behoort. "Er is al een aantal gesprekken geweest en de verwachting is dat we er gewoon met de spelers uitkomen. Dit zijn keurige jongens die alleszins voor rede vatbaar zijn. We willen het alleen wel zorgvuldig doen en de zaken niet afraffelen."

-
Denk je dat er snel een akkoord bereikt wordt bij sc Heerenveen?

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
26
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
19
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor tegenstander
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties