Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onrust in Barcelona: periode zonder voorzitter én trainer dreigt'

Laatste update:

Luis Enrique moet zich volgens Marca afvragen of hij nog wel zin heeft in nog een seizoen zonder een relatie met Messi. De sportkrant insinueert dat de oefenmeester en sterspeler geen goede relatie meer onderhouden sinds de 1-0 nederlaag tegen Real Sociedad, begin januari. Luis Enrique gunde de Argentijn alleen speeltijd na rust en sindsdien staat de relatie aardig onder spanning. De oefenmeester heeft de situatie volgens Marca echter 'meesterlijk' onder controle: Messi mag doen wat hij wil. En de Argentijn betaalt dat terug met doelpunten.

De goede resultaten van de voorbije maanden hebben zodoende de spanningen tussen Messi en Luis Enrique verbloemd. De oefenmeester, die nog een contract tot medio 2016 heeft, leeft van wedstrijd tot wedstrijd en wil niets kwijt over zijn toekomst. Niet onbelangrijk: de presidentsverkiezingen staan om de hoek. De huidige clubleiding en de presidentskandidaten zitten met de situatie in de maag, daar de kans bestaat dat Luis Enrique ervoor kiest om al na een seizoen te vertrekken. Dat zou betekenen dat de Primera División-club in de zomer, een periode waarin geen spelers mogen worden gehaald, plotseling een nieuwe trainer moet zoeken.

Marca wijst erop dat voorzitter Josep Maria Bartomeu in principe na de laatste wedstrijd van het seizoen, mogelijk de Champions League-finale in Berlijn, zal aftreden, om zich vervolgens weer beschikbaar te stellen voor de verkiezingen. De sportkrant sluit niet uit dat Luis Enrique in de daaropvolgende dagen ook zijn vertrek aankondigt. "De kans bestaat Barcelona op een bizarre periode zonder voorzitter én trainer stuit. Een gat zonder gezag", zo stelt de scribent van het dagblad.

Denk jij dat Luis Enrique komend seizoen nog trainer van Barcelona is?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
4
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
10
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties