Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onrust in Volendam bereikt kookpunt: 'Voel me op zijn zachtst gezegd genaaid'

Laatste update:

De Raad van Commissarissen van het Andere Oranje zet in op het 'beëindigen van de huidige constructie met Team Jonk' na 30 juni van dit jaar, weet VI. De aflopende contracten van de zes werknemers, waar naast de coach ook onder meer technisch directeur Jasper van Leeuwen en directeur voetbalontwikkeling Ruben Jongkind toe behoren, zouden per 1 april moeten worden opgezegd. Het is echter niet duidelijk of dan ook zou betekenen dat Jonk weg moet als trainer. De exacte betekenis van de formulering van de RvC is niet bekend.

De situatie zorgt voor ergernis bij Smit. Die stelt ten eerste dat de commissarissen helemaal niet bevoegd zijn om een beslissing te nemen over Team Jonk en wil zelf wél graag door met de huidige constructie. "Als je als rvc-lid niet snapt waar wij mee bezig zijn, dat wij miljoenen euro's aan spelerswaarde aan het ontwikkelen zijn, dan heb je het gewoon niet begrepen. Ik wil zelf de reis met Jonk en de anderen doorzetten, maar ik weet niet of ik dan nog voorzitter ben. Zoals het nu gaat, voorspel ik dat er straks ook bestuursleden op non-actief worden gezet. Misschien ikzelf wel. Ik voel me op mijn zachtst gezegd genaaid door wat er allemaal gebeurt."

Jonk zelf wil het vooral weer over voetbal hebben. De afgelopen weken baalde hij van het negatieve sentiment rondom Volendam, maar bleef hij ook denken aan alle fans van de club die weer naar het stadion komen en trots zijn op hun Wijdbroeken. Mede voor hen wil Jonk koste wat het kost doorgaan. "Prima als iemand anders een andere visie heeft dan wij", zegt hij tegen VI. "Maar kom dan achter je boom vandaan en vertel het. Blijf niet achter ons verschuilen en vanuit de schaduw machtsspelletjes spelen."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties