Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman roemt 'echt geweldige' uitblinker bij Nederland: 'Wissel was onnodig'

Laatste update:

Koeman vond Nederland uitstekend beginnen, ondanks de vroege tegentreffer van Adam Buksa. "We hebben het denk ik een uur lang goed gedaan. We hebben goed gevoetbald, veel kansen gecreëerd." De tegengoal viel uit een hoekschop. "Het is een slecht moment verdedigend gezien als je een goal tegen krijgt uit een standaardsituatie, maar zij hebben veel lengte."

Nederland miste kans op kans tegen Polen. "We speelden goed, maar je moet afstand nemen. Na een uur vond ik dat we wat wegvielen. Dan zie je dat het richting einde wedstrijd heel moeilijk is, maar ik had wel het idee dat we de 2-1 gingen maken."

De invallers maakten verschil voor Oranje. "We konden frisse jongens brengen. We wisten dat we met Wout iemand met lengte erbij hadden, zeker bij voorzetten. Dan is het geweldig dat hij, weliswaar niet met zijn hoofd, met zijn linker de winnende maakt. Zwaarbevochten op het laatst, maar al met al meer dan verdiend."

Koeman heeft rotsvast vertrouwen in Weghorst. "Ik denk altijd aan Wout (voor een invalbeurt, red.), omdat Wout een verleden heeft met belangrijk zijn met goals, bijvoorbeeld tegen Ierland in de kwalificatie. Met Wout weet je dat er een ander type komt, agressiever, adrenaline. Dat hadden we op een bepaald moment nodig, net als snelheid en energie. Ook met Donyell (Malen, red.) en Jeremie (Frimpong, red.) zag je dat."

Gakpo maakte voor rust de 1-1 en wordt geroemd door Koeman. "Ik vond Cody echt geweldig, en eigenlijk was het niet nodig om hem te wisselen, maar dan probeer je toch een frisse speler te brengen met diepte en snelheid." Frimpong viel overigens in de 81ste minuut in voor Gakpo.

Koeman hield tot het einde toe vertrouwen in de winst. "Als je dermate spelers achter de hand hebt, ook andere types dan waar we mee beginnen, dan weet je dat er ook dingen kunnen veranderen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van Basten: 'Die jongen is de beste van het veld, maar ik kende hem niet'
24
Nog slechts twee toplanden over als mogelijke tegenstander van Nederland
55
Koeman wijst hoofdschuldigen aan na Nederland - Oostenrijk: 'Als kip zonder kop'
63
Rapport Oranje: Veerman met afstand slechtste bij Oranje op rampzalige avond
139
Engeland stelt zwaar teleur maar wint wel Groep C; Slovenië naar achtste finale
66
Bizar: Denemarken pakt op basis van kwalificatieranking tweede plaats in Groep C
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties