Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Verweij: Memphis Depay wil dat Nederlandse journalisten 'liever' zijn voor Xavi

Laatste update:

"Memphis deed een beroep op de Nederlandse journalisten. Om Xavi een beetje te sparen", zo onthult Verweij zaterdagochtend in de Kick-off-podcast van De Telegraaf. "Een jongen van 21. En als alles negatief is, dan is dat heel lastig."

Meer: Wayne Rooney komt met heerlijke anekdote over Memphis bij Manchester United | Ochtendkranten benoemen naast Memphis nog 4 spelers bij Nederlands elftal die echt beter moeten dit EK

"Dat kon Memphis uit eigen ervaring ook vertellen. Dus hij zei: 'Wees wat liever voor Xavi'. Maar zo werkt dat natuurlijk niet. Xavi moet gewoon laten zien dat hij in het Nederlands elftal net zo goed kan voetballen als bij Leipzig."

"En ik weet dat dat niet één-op-één is over te nemen van je club. En dat er bij het Nederlands elftal misschien wel wat meer gevraagd wordt. Maar als Xavi gewoon goed gaat voetballen, dan komen de positieve kritieken vanzelf", geeft Verweij mee aan de vleugelaanvaller van Oranje.

"Maar het is niet zo, om hem te helpen, dat er maar positief geschreven moet worden. Ook als hij slecht is." Presentator Pim Sedee merkt op dat bij Simons 'niet zijn kop eraf gaat' na een tegenvallend optreden. "Maar de mensen denken dat er meer inzit bij hem."

Driessen


"Degene die hem de hand boven het hoofd moet houden, die houdt hem natuurlijk ook de hand boven het hoofd. Koeman valt toch continu terug op Xavi", mengt Valentijn Driessen zich in de discussie over Simons. "Hij heeft natuurlijk heel veel kwaliteiten. Alleen komt het er niet uit."

"En hoeveel meer vertrouwen heb je nodig dan dat van de bondscoach? Xavi kan het vertrouwen van alle media hebben, maar als de bondscoach zegt: 'Jij blijft op de bank en je komt er niet in ook', dan heb je denk ik een veel groter probleem", zo besluit Verweij.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van der Vaart zou Oranje op 3 plekken wijzigen: 'Je moet hem altijd opstellen'
6
Van der Vaart kijkt op van Valentijn: 'Heel erg overdreven, echt tenenkrommend'
9
Engelse fans rakelen opmerkelijke beelden van Hake op na interesse Man United
15
Marciano Vink weet wie Ronald Koeman moet opstellen om Roemenië te verslaan
37
Marciano Vink wijst grote ster op het EK aan: 'Hij is natuurlijk uitzonderlijk'
24
Nieuw thuistenue Ajax met hele bijzondere achterkant lekt uit op X
82

Meer sportnieuws

Reacties