Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ontevreden Chelsea-doelwit dient transferverzoek in bij Leicester City'

Laatste update:

Chelsea en Leicester City hebben nog twee dagen om tot een akkoord te komen, maar het verschil tussen vraag en aanbod is naar verluidt erg groot. The Blues hebben 27 miljoen euro geboden, maar Leicester City wenst 43 miljoen euro te ontvangen voor Drinkwater. The Foxes verkopen de middenvelder liever niet en laten hem alleen bij een exceptioneel bod gaan.

Drinkwater was een belangrijke speler is het elftal van Leicester City dat in 2016 landskampioen werd. Daardoor groeide hij ook uit tot Engels international, wat de aandacht van verschillende topclubs trok. De 27-jarige middenvelder genoot zijn jeugdopleiding van Manchester United en verruilde die club in 2012 voor Leicester City. Daar tekende hij onlangs een nieuw vierjarig contract, waardoor hij momenteel nog vastligt tot 2021.

Zie jij Danny Drinkwater nog naar Chelsea vertrekken?

Meer nieuws

Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
8
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
7
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
14
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties