Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontevreden Schöne heeft volgens La Gazzetta dello Sport een uitweg

Laatste update:

Schöne gold vorig seizoen als vaste waarde bij Genoa, maar valt dit seizoen buiten de boot doordat hij een dag na de sluiting van de transfermarkt niet werd ingeschreven voor de Serie A. Zaakwaarnemer Revien Kanhai gaf begin oktober in gesprek met Voetbal International aan dat Schöne slachtoffer was geworden van Daniele Faggiano. De nieuwe technisch directeur had zelf een aantal middenvelders aangetrokken en had Schöne daardoor niet meer nodig. Later bleek dat de voormalig speler van Ajax, NEC Nijmegen en sc Heerenveen ook nog enkele maanden aan salaris en bonussen tegoed had van zijn club.

"Over de hele gang van zaken hebben we deze week ons zegje gedaan, maar we laten het er niet bij zitten", kondigde zaakwaarnemer Kanhai begin oktober aan. "Er wordt op een schandalige manier met Lasse omgegaan en aangezien er al langere tijd afspraken worden geschonden komen we in actie." De algemeen directeur van Genoa, Flavio Ricciardella, zou hebben gezegd dat hij het liefst ziet dat Schöne basisspeler is. De in augustus aangestelde technisch directeur, Faggiano, zou echter zijn eigen belangen hebben en geeft zijn eigen aankopen de voorkeur.

De 34-jarige Schöne maakte vorig jaar zomer de overstap van Ajax naar Genoa, waar hij voor twee seizoenen tekende. Hij speelde in zijn eerste seizoen in de Serie A nagenoeg alles en kwam in totaal tot 32 wedstrijden, waarin hij 2 keer wist te scoren. Dit seizoen draait de ploeg van trainer Davide Ballardini allesbehalve soepel. Genoa staat op de achttiende plek, die aan het eind van het seizoen resulteert in degradatie. Cagliari is terug te vinden op de vijftiende plaats. Bij de club uit Sardinië zou Schöne kunnen samenspelen met Razvan Marin, met wie hij nog een korte tijd doorbracht bij Ajax voordat hij in augustus 2019 de oversteek maakte naar Italië.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties