Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontgoocheling en frustratie bij Feyenoord: 'Daar lopen we zo vaak tegenaan'

Laatste update:

"Het zit hem vooral in het voetballen. Initiatief blijven nemen, blijven inschuiven, de bal willen hebben", legt Berghuis na afloop uit in een interview met FOX Sports. "We moeten op de juiste momenten vooruit spelen, maar spelen toch weer achteruit, waardoor ADO naar voren kan. Daar lopen we zo vaak tegenaan, dan maak je het jezelf zo moeilijk elke keer."

Meer: De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

Berghuis wil niet praten over een gebrek aan kwaliteiten bij de huidige nummer drie van de Eredivisie. "Het is de mindset. Als die bal er ligt moet je gewoon spelen. Dat doen we niet", aldus de aanvaller, die stelt dat er veel winst te behalen valt. "Ook tegen dit soort clubs. ADO wil de strijd aangaan, maar dan moet je gewoon goed voetbal neerleggen."

Giovanni van Bronckhorst vond de start van zijn ploeg zeer matig. "We zijn slecht begonnen. We wisten dat zij zo zouden beginnen", vertelt de oefenmeester van Feyenoord. "We hebben gezegd dat we niet in duels moesten komen, het groot moesten maken en niet beginnen zoals we nu deden. Dan voelen ze dat ze in het duel kunnen komen. We maakten het onszelf moeilijk."

Feyenoord heeft op de ranglijst een flinke voorsprong op nummer vier FC Utrecht en een ruime achterstand op Ajax en PSV. "Je kijkt niet naar de stand, je kijkt vandaag naar de wedstrijd. Door onze start hebben we het ADO makkelijk gemaakt. Daarna komen we veel beter in het spel en komen we verdiend op voorsprong. Dan komt dat moment met die rode kaart en penalty. Dan weet je dat het moeilijk wordt."

-
Feyenoord wordt dit seizoen derde in de Eredivisie

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
4
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
7
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
16
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties