Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onthoud dit: hij heeft voor vijf jaar bij PSV getekend en zal succes worden'

Laatste update:

Uria geeft aan dat Romero alleen nog wedstrijdfit hoeft te worden en hoopt dat zijn cliënt snel deze moeilijke periode af kan sluiten. De jonge aanvaller had het de afgelopen maanden namelijk niet makkelijk: "En dat voor zo'n jonge Argentijn in een ander land. Alles is hier anders. De cultuur, de manier van trainen en het voetbal...", vertelt hij in gesprek met de NOS.

Onder de achterban van de Eindhovenaren wordt door sommigen al gevreesd dat PSV een dure miskoop heeft begaan, maar hier maakt Uria zich geen zorgen over: "Romero is een groot talent. Onthoud wat ik zeg: hij zal hier heel succesvol worden. Hij heeft een contract getekend voor vijf jaar. PSV is geduldig", is hij duidelijk over zijn landgenoot.

De koploper van de Eredivisie troefde volgens Uria niet alleen VfB Stuttgart en Borussia Dortmund af met de komst van Romero. Ajax was naar verluidt ook geïnteresseerd in de aanvaller en bood zelfs zes miljoen euro: "Maar Maxi wilde naar PSV. Ronaldo, Romário en Romero. Mooi toch?", vertelt hij. "Iedereen heeft grote verwachtingen van Romero. Maar onthoud dat hij een jonge speler is. En jonge spelers hebben tijd nodig..."

Denk jij dat Maximiliano Romero gaat slagen bij PSV?

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
68

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties