Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onthutsend zwakke helft breekt Feyenoord niet op

Laatste update:

Van Bronckhorst waarschuwde zijn ploeg al voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap. De Superboeren hebben het voetballend weliswaar lastig in de Eredivisie, maar als de mouwen op De Vijverberg opgestroopt worden kan De Graafschap elke ploeg in de problemen brengen. Dat ondervond Feyenoord aan den lijve en dat had vooral te maken met de wanprestatie die de Rotterdammers zelf leverden in de eerste helft. De Graafschap, dat in zeven eerdere competitieduels nog maar een punt pakte, drukte Feyenoord met veel strijd en passie bij vlagen met de rug tegen de muur.

Feyenoord had weliswaar veel meer balbezit, maar combineerde ongelooflijk traag en kreeg eigenlijk alleen een goede kans via Eljero Elia. Aan de andere kant kwam de thuisclub op voorsprong met dank aan Feyenoord-mandekker Sven van Beek. Erik Quekel schoot de bal tegen Kenneth Vermeer aan en in de herkansing wist hij de keeper wel te passeren. Van Beek klungelde de bal over zijn eigen doellijn voor weer een eigen doelpunt: de laatste vier eigen goals van Feyenoord kwamen allemaal op naam van Van Beek.

Voor de Rotterdammers was het zaak om zich op te richten na de tegentreffer, maar de ploeg van Van Bronckhorst zakte helemaal in en mocht van geluk spreken dat het voor rust niet nog twee treffers om de oren kreeg. Kristopher Vida kreeg geen strafschop bij een licht duwtje, een schot van dezelfde Vida ging naast, Bart Straalman gaf een verkeerde eindpass, Bryan Smeets volleerde vol op de vuisten van Vermeer en een doelpunt van Jan Lammers werd afgekeurd. Dat was zeer dicutabel: Ted van de Pavert liep Vermeer wel wat in de weg, maar de keeper kwam allesbehalve overtuigend uit.

Van Bronckhorst zal zijn ploeg een donderpreek gegeven hebben en na rust stond er ook een ander Feyenoord. De druk op het doel van De Graafschap-keeper Hidde Jurjus werd direct opgevoerd en al een paar minuten na de pauze kopte Kramer, na een goede voorzet van Simon Gustafson, binnen voor de gelijkmaker. Overigens mocht Kramer van geluk spreken dat hij op dat moment nog op het veld stond, omdat hij in de eerste helft een tik had gegeven aan Van de Pavert. De Graafschap kwam er na die goal niet meer uit en Eljero Elia prikte, na een handig steekballetje van invaller Tonny Vilhena, binnen voor 1-2. Bij die goal zag keeper Jurjus er niet goed uit. Met Vincent Vermeij als breekijzer binnen de lijnen probeerde degradatiekandidaat nog een punt te redden, maar Feyenoord hield eenvoudig stand.

-

Meer nieuws

Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
4
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
7
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
16
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties