Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onthutste Bryan Ruiz (34) verscheurt contract en is transfervrij

Laatste update:

Ruiz meldt in een statement dat hij hoopt snel een nieuwe club te vinden. Ook wil hij zijn internationale carrière bij Costa Rica graag voortzetten. "Mijn doel bij mijn komst bij Santos in juli 2018 was om een maximale bijdrage te kunnen leveren als onderdeel van de spelersgroep, maar helaas kreeg ik niet de kans of de steun om dit te bewerkstelligen", aldus Ruiz.

De voormalig sterspeler van FC Twente kwam in totaal tot slechts veertien wedstrijden voor Santos, met twee assists als resultaat. In de eerste drie maanden kwam de 124-voudig international regelmatig aan spelen toe, maar vanaf december 2018 heeft hij geen minuut meer gespeeld. "Mijn besluit om te vertrekken is gebaseerd op het feit dat ik niet wordt betaald. Ook heb ik veel morele schade opgelopen."

Ruiz claimt dat er veel onwaarheden in de media zijn geuit door Santos over zijn persoon, waardoor de fans van de club gingen twijfelen aan zijn professionaliteit. Santos wil niet reageren op de woorden van de routinier. Ruiz was eerder in Europa actief voor KAA Gent, FC Twente, Fulham, PSV en Sporting Portugal. De creatieveling kende zijn hoogtijdagen bij FC Twente, waarmee hij in 2010 landskampioen werd.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
16
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
331
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties