Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontketende Elia maakt er drie voor Feyenoord

Laatste update:

De 29-jarige linksbuiten maakte de eerste hattrick uit zijn carrière en is nu bij vijf van de laatste Eredivisiedoelpunten van Feyenoord direct betrokken geweest (drie doelpunten en twee assists). Feyenoord probeerde van meet af aan het spel te maken in het hoge noorden en kreeg in de eerste vijftien minuten drie mogelijkheden: Hans Hateboer voorkwam dat Elia na een voorzet van Jens Toornstra gevaarlijk kon worden, Padt redde op een schot van Toornstra en Nicolai Jörgensen kon een voorzet van Elia niet binnenglijden.

Feyenoord wist na negentien minuten alsnog het net te vinden: Padt liet een schot van Elia los en daardoor kon Tonny Trindade de Vilhena binnenwandelen. De gasten hadden hun gewenste voorsprong te pakken en breidden die in de eerste helft verder uit. Elia knalde na 36 minuten binnen na een goede voorzet van Toornstra en de voormalig Oranje-international krulde op slag van rust ook de 0-3 tegen de touwen. Groningen speelde een verloren wedstrijd, al had men voor rust nog wel een paar kansen gekregen.

Albert Rusnák schoot na een mislukt schot van Jarchinio Antonia over en doelman Brad Jones hield een pegel van Jesper Drost met moeite tegen. Door de 0-3 geloofde Groningen echter niet meer in een goed resultaat en in de tweede helft slaagde het team van Ernest Faber er dan ook niet meer in om nog een vuist te maken. De eerste kans was nog wel voor De Trots van het Noorden (Drost schoof de bal voorlangs), maar na 56 minuten viel de 0-4: Elia knalde een rebound in het dak van het doel na een poging van Vilhena.

Elia moest hierna vanwege een vinger uit de kom even het speelveld verlaten, maar keerde al gauw terug en had er zelfs 0-5 van kunnen maken, maar hij plaatste de bal na een voorzet van Rick Karsdorp naast. De hattrickheld werd hierna afgelost door Bilal Basacikoglu en na 72 minuten maakte ook aanwinst Steven Berghuis zijn opwachting aan de kant van Feyenoord. Groningen kreeg in het restant van de wedstrijd nog twee mogelijkheden om de eretreffer te verzorgen, maar Jones hield het doel van Feyenoord schoon en zag Jörgensen er aan de andere kant nog 0-5 van maken. De spits uit Denemarken, die al een aantal keer had gemist, schoot via een Gronings been en de dwarsligger raak.

Drie doelpunten ✔ Vinger uit de kom ✔ Eljero Elia kan erom lachen ✔

Geplaatst door voetbalzone op zondag 7 augustus 2016

-
Een geflatteerde uitslag?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
2
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties