Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontketende Higuaín schiet Serie A-record uit de jaren vijftig uit de boeken

Laatste update:

Napoli - Frosinone 4-0
Het was onvervalst eenrichtingsverkeer bij Napoli tegen het al gedegradeerde Frosinone. Mochten de bezoekers nog enige aspiraties hebben gehad, dan werden die na veertien minuten teniet gedaan door Mirko Gori, die na een overtreding op Lorenzo Insigne een rode kaart zag voor een verbale uithaal richting de scheidsrechter. Doelman Massimo Zappino hield zijn doel daarna nog even schoon met een aantal geweldige reddingen, maar op slag van rust was het toch raak. Higuaín ging nog aan een voorzet van links voorbij, maar achter hem stond Marek Hamsik paraat om de bal alsnog hard en hoog binnen te schieten.

Na de pauze was het tijd voor de show van Higuaín, die met een onvervalste hattrick het stokoude Serie A-record (seizoen 1949/50) van de Zweedse ex-Milanees Gunnar Nordahl als topscorer aller tijden in Italië uit de boeken schoot. Op aangeven van Allan tekende Pipita voor de 2-0 en niet veel later tekende hij voor de 3-0 na goed werk van Elseid Hysaj. Hét moment van glorie was echter de 4-0. De 36e Serie A-goal dit seizoen van Higuaín was er een om in te lijsten: met een weergaloze halve omhaal schoot de goalgetter prachtig raak. Die historische recordgoal bleek ook meteen de laatste treffer van de ontmoeting in het Stadio San Paolo.

AC Milan - AS Roma 1-3
AS Roma had nog een kleine kans op een rechtstreeks ticket voor de Champions League, maar dan moest er hoe dan ook worden gewonnen bij AC Milan. Ook de thuisploeg had nog een theoretische kans op Europees voetbal, maar het waren de bezoekers uit Rome die voor de pauze de lakens uitdeelden. Vroege mogelijkheden voor Radja Nainggolan en Mohamed Salah gingen verloren, maar uiteindelijk maakte de Egyptenaar zijn eerste misser goed. Strootman vond zijn teamgenoot, die Gianluigi Donnarumma met een schuiver in de lange hoek het nakijken gaf. De doelman van Milan voorkwam daarna met een paar goede safes wel een grotere achterstand.

Na rust was er echter geen houden meer aan voor de tiener, die eerst voormalig Milan-aanvaller Stephan El Shaarawy (geplaatst schot) zag scoren en vervolgens ook de 0-3 van Emerson (rebound) moest toestaan. Carlos Bacca redde vervolgens nog wel de eer, maar niemand bij Roma die daar nog wakker van lag. Omdat ook Napoli eenvoudig wist te winnen leverde de zege de Romeinen echter weinig op en blijft het elftal van Luciano Spalletti derde in de rangschikking. Dat betekent dat i Giallorossi komend seizoen in de voorronde van de Champions League zullen instromen. AC Milan krijgt in de bekerfinale tegen Juventus nog een herkansing om Europees voetbal af te dwingen.

Sassuolo - Internazionale 3-1
Voor Internazionale stond er weinig meer op het spel en dat was te merken. De ploeg van Roberto Mancini is al verzekerd van de vierde plek en hoefde niet zo nodig, wat voor een aangename ontmoeting zorgde. Sassuolo begon uitstekend en liep via Matteo Politano (afstandschot) en Lorenzo Pellegrini (één op één met doelman) snel uit naar een 2-0 voorsprong. Inter kwam via Rodrigo Palacio terug in de wedstrijd, maar ging alsnog rusten met een achterstand van twee goals verschil. Opnieuw was het Politano die scoorde, dit keer met het hoofd. Na rust werd er niet meer gescoord. Wel was er nog een rode kaart voor Jeison Murillo, die met twee gele prenten van het veld werd gestuurd.

-

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
17
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties