Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontketende Kane bezorgt Tottenham zege in Londense derby

Laatste update:

Waar Tottenham met Kane aantrad, had QPR zijn gevreesde topscorer ook in de basis staan: Charlie Austin. Hij maakte er voor zaterdag al een meer dan Kane en liet zich ook op Loftus Road gelden. Na twintig minuten spelen had de thuisclub enigszins de overhand en was Austin al tweemaal gevaarlijk geworden. Beide keren trof hij Hugo Lloris echter op zijn pad. Bij poging drie liet hij de Franse doelman kansloos, maar raakte de bal hard de lat. Vijf minuten later sloeg Tottenham wél toe.

Uit een vrije trap van Andros Townsend kopte Kane raak voor goal nummer vijftien van het seizoen. De spits werd zo pas de vierde speler in de Premier League-historie, die erin slaagde in zes opeenvolgende uitwedstrijden te scoren. Didier Drogba en Daniel Sturridge deden het ook zes duels achter elkaar en Robin van Persie liefst negen wedstrijden. Meteen na rust deed Christian Eriksen, die verder niet prominent aanwezig was, een poging de score te verdubbelen. Uit een vrije trap raakte de middenvelder echter de binnenkant van de paal.

Het was uitstel van executie, want met nog twintig minuten op de klok sloeg Kane andermaal toe. Dit keer nam hij een pass van Ryan Mason aan, omspeelde hij Robert Green en tikte hij binnen. QPR had nu niet veel tijd nodig om te reageren en kwam terug tot 1-2. Sandro, die voor dit seizoen nota bene vier jaar onder contract stond bij the Spurs, tekende voor de aansluitingstreffer. Na een voorzet vanaf rechts legde Bobby Zamora de bal panklaar voor Sandro en die schoot met binnenkant voet bekeken raak, in de rechterhoek.

Verder doordrukken na dat doelpunt lukte QPR evenwel niet. Het verlies betekent dat de achttiende plaats nog niet verlaten wordt. Tottenham passeert daarentegen het Southampton van Ronald Koeman en staat nu knap zesde. Na twee overwinningen op rij zal de ploeg van Mauricio Pochettino met vertrouwen toeleven naar het duel met Manchester United: dat staat gepland voor volgende week zondag.

-
Denk je dat Harry Kane de 25 goals zal halen in de competitie, dit seizoen?

Meer nieuws

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
26
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties