Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontketende Lukaku maakt 4 doelpunten in 20 minuten: België in Pot 1

Laatste update:

In het openingskwartier had België het betere van het spel. Dit vertaalde zich na zeventien minuten spelen al naar een voorsprong op het scorebord. Jérémy Doku gaf een afgemeten voorzet op Lukaku, die de bal knap achter doelman Sahrudin Mahammadaliyev knikte.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Tien minuten later werden de problemen voor Azerbeidzjan nog groter. Eddy Israfilov trok eerst Doku naar beneden en ontving daar een gele kaart voor. Vier minuten later maakte diezelfde Israfilov een harde overtreding op Lukaku, waarna de middenvelder met een rode kaart van het veld werd gestuurd.

Echt last had de Belgische schutter niet van de charge, daar hij twee minuten later op aangeven van Timothy Castagne de 2-0 tegen de touwen knalde. Lukaku kreeg de bal in de zestien panklaar voor zijn rechter en schoof keurig binnen.

Luttele minuten later kopte Lukaku op aangeven van Wout Faes zijn derde treffer tegen de touwen. De dertigjarige spits wist echt van geen ophouden in Brussel. Tien minuten voor rust nam hij een pass van Orel Mangala in de loop aan en maakte hij vervolgens zijn vierde doelpunt van de eerste helft.

In het tweede bedrijf werd België nog een aantal keer gevaarlijk. Doku schoot van afstand en ook Trossard en Yannick Carrasco waren dichtbij, maar het mocht niet baten. Youri Tielemans raakte tien minuten voor tijd met een afstandsschot nog de paal namens de Belgen.

In de laatste minuut maakte Trossard er op aangeven alsnog 5-0 van. Doku gaf de bal laag en strak voor op de Arsenal-aanvaller, die vervolgens voor leeg doel kon binnenwerken en zo de eindstand bepaalde.

Lukaku maakte al drie keer eerder een hattrick voor zijn land, zondagavond was het de eerste keer dat hij vier treffers maakte in één wedstrijd. De aanvaller van AS Roma staat nu op 83 doelpunten voor België. Robert Lewandowski staat op 81 doelpunten namens Polen. Lukaku is hem dus voorbijgestreefd.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
4
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties