Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontlading na nederlaag PSV: 'Klaas en Dusan waren heel luidruchtig'

Laatste update:

De rechtsback, die vorige week met Ajax kwalificatie voor de volgende ronde van de Champions League bewerkstelligde, heeft de tweede helft van de confrontatie in De Kuip thuis meegekregen. In gesprek met FOX Sports vertelt de Marokkaans international dat de selectie van Ajax tijdens de wedstrijd niet te vroeg wilde juichen, aangezien PSV wel vaker terug is gekomen van een achterstand.

"We waren nu rustig. Tot het eindsignaal. Toen waren we blij. In de appgroep, ja. We waren gewoon blij dat PSV punten had verspeeld, daar wacht je eigenlijk op", aldus Mazraoui, die spreekt van een 'ontlading'. "Wie het luidruchtigst zijn? Klaas (Huntelaar, red.) en Dusan (Tadic, red.) waren heel luidruchtig. Wat ze sturen? Ik weet niet of ik dat op televisie kan zeggen."

Omdat Ajax zondagmiddag wel drie punten pakte, staat de ploeg van trainer Erik ten Hag nu op 37 punten uit 14 wedstrijden, met een gat van twee punten met koploper PSV. De Eindhovenaren nemen het vrijdag in het Philips Stadion op tegen Excelsior, terwijl de Amsterdammers zaterdagavond de degens gaan kruisen met PEC Zwolle.

Verwacht jij dat Ajax dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties