Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontroerde André Onana maakt prachtig gebaar naar gevangene

Laatste update:

In de documentaire toont journaliste Juliet Bawueh de gang van zaken in de gevangenis en laat ze zien hoe gevangen, met behulp van onder meer voetbal, proberen hun leven weer op de rit te krijgen. Na een wedstrijd laat Aboagye weten dat voetbal hem helpt om weer de juiste mindset te krijgen. "Deze plek heeft mij beter gemaakt. Bij trainingen ga ik geen gekke dingen doen, want ik weet dat voetbal mij een goede toekomst kan bieden. Ik ben nog jong en voetbal kan me verder helpen. Mijn idool is Onana, de doelman van Kameroen. Ik leer continu van hem", zo klinkt het in de documentaire.

Onana vol vertrouwen: 'Wij plaatsen ons voor de volgende ronde'

Onana raakte ontroerd toen hij de beelden van het keeperstalent zag. "Het leven is voor de meeste mensen niet makkelijk", begon de Ajax-doelman op Twitter. "Soms kan je de snelle routes nemen, maar alleen inzet en nederigheid zullen je op het juiste pad brengen. Iedereen kan fouten maken, maar het allerbelangrijkste is om te veranderen en een tweede kans te pakken, om te laten zien dat we allemaal betere mensen kunnen zijn", aldus Onana, die zich daarna richtte tot Aboagye.

"Arhin, blijf zo doorgaan. Ik zal je gesigneerde handschoenen en een gesigneerd shirt opsturen. Ik kijk ernaar uit om jou strafschoppen te zien stoppen met mijn handschoenen!", stelde Onana. Inmiddels is het pakketje met de spullen van de Ajax-keeper aangekomen, zo laat Bawueh weten op Twitter. "André Onana heeft zijn belofte aan Arhin Aboagye ingelost. Dank aan iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt. Ik ben dankbaar", besluit de journaliste.

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
2
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties