Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ontslag heeft geen gevolgen voor transfer Bazoer'

Laatste update:

Volgens het dagblad hebben Bazoer en Wolfsburg al mondeling overeenstemming bereikt over een contract tot medio 2021. Op het papierwerk tussen beide clubs ontbreekt alleen nog de handtekening van twee Ajax-directeuren. Alleen als de Raad van Commissarissen een compleet andere koers wil varen, kan de twintigjarige middenvelder van Ajax worden verzocht om af te zien van een transfer naar de Volkswagen Arena.

De Telegraaf stelt dat Bazoer weliswaar mede dankzij Allofs voor Wolfsburg koos, en niet voor een van de andere zestien geïnteresseerde clubs, maar dat hij nog steeds graag bij de Bundesliga-club aan de slag gaat. De onrust zou hooguit alleen voor 'wat vertraging' kunnen zorgen. Wolfsburg ontdeed zich eerder dit seizoen van trainer Dieter Hecking, maar zijn opvolger Valeriën Ismael doet het niet veel beter.

Een goede transfer voor Riechedly Bazoer

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
14
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
3
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
29
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties