Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontslag Hofland toegelicht: 'Dat is de reden waarom we hem ontslagen hebben'

Laatste update:

De positie van Hofland bij Willem II werd de afgelopen maanden steeds onhoudbaarder. De club, die vorig jaar degradeerde uit de Eredivisie, wist slechts één van de laatste zes competitieduels te winnen. Mede daardoor bezet Willem II nu een teleurstellende achtste positie in de Keuken Kampioen Divisie. "Zestien punten achterstand op de nummer één, veertien punten achter op de nummer twee. Dat is de reden geweest waarom we Kevin ontslagen hebben", geeft Jacobs dinsdag aan.

Na de nederlaag tegen NAC leek ook Hofland zelf even niet meer te weten hoe het tij nog kon worden gekeerd. "Na de wedstrijd gaf Kevin aan dat hij zich leeg voelde. Dat hij niet wist aan welke knoppen er nog gedraaid kon worden. Daarover heb ik met hem gesproken, ook de dag na de wedstrijd, toen de emoties waren gaan liggen." Toen werd ook kenbaar gemaakt aan Hofland dat Willem II niet verder zou gaan met hem. "Wij dachten voorafgaand aan dit seizoen een promotiewaardige selectie te hebben. Dat komt er nu niet uit", aldus Jacobs.

Desondanks houdt Jacobs nog wel vertrouwen in een goede afloop van het seizoen. "Ik heb nog wel het geloof dat we kunnen promoveren, al zal directe promotie lastig worden." Reinier Robbemond, assistent van Hofland, zal de komende tijd voor de groep staan in Tilburg. Jacobs weet nog niet wie de definitieve opvolger van Hofland wordt. "Ik heb er wel een idee bij, maar nog geen namen in mijn hoofd. Misschien kan dat wat meer energie in het team duwen."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties