Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontsteltenis over feestvierend Roda JC: 'Alsof ze de CL hadden gewonnen'

Laatste update:

Excelsior en Roda hielden elkaar zaterdagavond lange tijd in evenwicht. Nadat de reguliere speeltijd geen treffers opleverde, moest een verlenging uitkomst bieden. Daarin schoten Couhaib Driouech en Nikolas Agrafiotis de ploeg van Marinus Dijkhuizen naar de volgende ronde. "We hebben gevochten als leeuwen", aldus een trotse El Yaakoubi. "Ik denk dat niemand dit van ons had verwacht. Ik zag in de reacties op Facebook en Instagram dat we kansloos zouden zijn. We hebben laten zien dat we heel goed kunnen zijn, dat maakt me trots. Als iedereen fit is bij ons, kunnen we iedereen verslaan."

Dat Roda JC het gewonnen punt in het heenduel uitbundig vierde, leidde bij Excelsior tot extra motivatie. De Limburgers gingen op de foto met het uitvak en ook de supporters van Roda vierden het buiten het stadion als een overwinning. "Jongens zeiden het in de kleedkamer al. Reuven Niemeijer zei: 'Het leek wel of ze de Champions League hadden gewonnen'", vertelt Dijkhuizen. "Dus ik heb die beelden opgevraagd, waarop ze stonden te feesten, nog even een fotootje maken met zijn allen, net of ze gewonnen hadden. Dus dat was even de trigger op het eind van de bespreking en zo te horen heeft die geholpen."

Dijkhuizen had het aan de zijkant veelvuldig aan de stok met Jurgen Streppel. Beide trainers zochten elkaar op en maakten middels handgebaren duidelijk dat het ergens om ging. Volgens Dijkhuizen hoort dat bij wedstrijden die worden uitgevochten in het heetst van de strijd. "Ik heb natuurlijk ook met NAC Breda tegen Willem II (in 2016, red.) die finale tegen hem gespeeld. Dit vond ik niet zo prettig, dat met dat handje gebaren, vond ik een beetje arrogant. Maar ik moet zeggen: na de wedstrijd komt hij mij feliciteren, de spelers ook, daar heb ik wel respect voor."

Technisch directeur Jordens Peters van Roda reageerde zondag bij Goedemorgen Eredivisie op de uitspraken van Dijkhuizen. "Ik haal mijn motivatie vaak ergens anders vandaan. Ik was nooit iemand die gemotiveerd raakte van krantenknipsels. Blijkbaar zij wel, dus ik denk dat Dijkhuizen dat goed heeft aangevoeld. Maar de mensen in Kerkrade weten de weg naar het stadion weer te vinden. De club leeft. Dat maakt het extra zuur dat je niet nog een ronde verder bent. De club en de achterban is nog groter dan ik op voorhand had verwacht."

-
Gaat Excelsior promoveren naar de Eredivisie?

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
2
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
19
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties