Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onttroonde kampioen deelt sneer uit: 'Belangrijk om attractief te spelen'

Laatste update:

Volgens Pellegrini, zondag als kampioen van Engeland onttroond door de 1-0 overwinning die Mourinho's Chelsea boekte op Crystal Palace, is het niets bijzonders wat de concurrent gepresteerd heeft. "Chelsea heeft gedaan wat wij vorig jaar hebben gedaan", vertelt de coach van the Citizens in de Engelse media. "Ze hebben de Premier League en de Capital One Cup gewonnen."

"Dat hebben wij vorig seizoen ook gedaan, maar dan met meer goals en op een andere manier. Voor de Premier League en de fans is het belangrijk om attractief voetbal te spelen", benadrukt de Chileense oefenmeester. "We zijn nog steeds de ploeg met de meeste doelpunten. Je kunt niet altijd van de andere topteams winnen, maar hopelijk doen we komend jaar weer mee om de titel."

-
Ben je het met Manuel Pellegrini eens?

Meer nieuws

Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
30
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties