Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontvoerde Pulido bevrijdde zichzelf door kidnapper uit te schakelen

Laatste update:

Pulido ontdeed zichzelf na een ferme worsteling van zijn kidnappers, zo blijkt uit drie telefoongesprekken, waarvan de tekst in het bezit is van persbureau AP. Toen de 25-jarige aanvaller alleen werd gelaten met één van de aanvallers, sloeg hij toe. Pulido overmeesterde de man, ontnam hem zijn pistool en belde het noodnummer in Mexico.

Pulido kon de locatie van zijn verblijfplaats doorgeven toen hij zijn kidnapper enkele ferme klappen verkocht. Kijkend vanuit een raam gaf hij de details door, om vervolgens de politie in de straat te zien. Toen de telefoniste adviseerde enkele schoten te lossen, zodat de politie de exacte locatie zou kunnen vaststellen, meldde Pulido dat hij geen kogels had. De politie kon desondanks de rest van de kindnappers overmeesteren en Pulido bevrijden.

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
26
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
37
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
17
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties