Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onverzettelijk IJsland schrijft voetbalsprookje in Nice

Laatste update:

De goals van Engeland op het EK kwamen tot aan het duel met IJsland pas na de rust, maar maandagavond in Nice kregen the Three Lions hun gewenste droomstart. Hannes Halldórsson vergreep zich in zijn eigen zestien aan Raheem Sterling, die tegen het gras ging en een strafschop kreeg. Aanvoerder Wayne Rooney maakte vervolgens geen fout en schoot zijn land al na vier minuten op voorsprong. De vreugde was echter van zeer korte duur: twee minuten later gleed Ragnar Sigurdsson van dichtbij de gelijkmaker binnen na een verlengde inworp.

Het ging vervolgens razendsnel van kwaad tot erger voor de Engelsen. Na een snelle combinatie rond de zestien belandde de bal bij ex-Az'er en -Ajacied Sigthórsson, die zich geen seconde bedacht en schoot. Zijn inzet was niet hard, maar Joe Hart greep halfslachtig in en liet de bal via zijn handen in het doel rollen: 1-2. IJsland kon daardoor in alle rust achterover leunen en loeren op de counter, terwijl Engeland het percentage balbezit (66/34 in de eerste helft) verder opschroefde. Verder dan schoten van afstand van Harry Kane (knappe volley op vuisten Haldórsson) en Rooney (schot naast) kwam de ploeg echter niet.

Dat bleef ook na de pauze het euvel van de Engelsen, die weliswaar aanvielen, maar voorin weinig klaarspeelden. IJsland vond het prima en was zelf na een klein uur spelen een haar verwijderd van de sensationele 1-3. Na een scrimmage bleef de bal hangen voor het doel van Hart, die echter het geluk had dat een steenharde omhaal van doelpuntenmaker Sigurdsson recht op hem af kwam. Daarmee kon de goalie zijn foutje uit de eerste helft enigszins herstellen.

Hodgson bracht vervolgens Jamie Vardy in de ploeg voor de (opnieuw) nagenoeg onzichtbare Sterling. Met de spits van Leicester City in de gelederen bleef Engeland het proberen maar IJsland gaf geen krimp achterin en stond enkel een kopbal van Harry Kane toe, die door Halldórsson echter simpel kon worden gepakt. De 1-3 viel nog wel bijna: Aron Gunnarsson klopte zijn tegenstander in de zestien, maar stuitte vervolgens op Hart. Engeland ontketende in de slotminuten nog wel een alles-of-niets-offensief, maar ook dat leverde niet meer de gewenste gelijkmaker op.

-

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
7
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties