Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onvrede bij Real Madrid: Koeman heeft lot van Zidane in handen'

Laatste update:

Real draait dit seizoen niet optimaal, hoewel er vooralsnog geen reden is tot grote paniek. De Koninklijke bivakkeert na vijf competitieduels, met tien punten, op de derde plek in LaLiga en heeft bovendien een duel minder gespeeld dan Villarreal en koploper Real Sociedad; beide clubs hebben elf punten. Rivaal Barcelona staat na vier wedstrijden op zeven punten en is op de negende plek op de ranglijst terug te vinden.

Komende zaterdag vanaf 16.00 uur strijden Barcelona en Real in het Camp Nou tegen elkaar. Bij een slecht resultaat voor de bezoekende ploeg moet Zidane zich zorgen gaan maken om zijn baan, zo klinkt het. Bij een volgende verliesbeurt tegen Borussia Mönchengladbach komende dinsdag in de Champions League is een ontslag zeer reëel, zo weet ook Zidane zelf.

"Zidane weet hoe het gaat. Hij weet dat geduld niet het sterkste punt is van de leiding van Real. Hij weet dat voorzitter Florentino Pérez niet zal aarzelen hem opzij te zetten (bij twee nederlagen, red.). Zidane maakt zich geen illusies en bereidt zich voor op het ergste", zo valt te lezen in de Franse sportkrant. Zidane ligt momenteel tot medio 2022 vast in het Santiago Bernabéu.

Meer nieuws

Vertrekt Veerman bij PSV? 'Dan komt er een goed moment om verder te kijken'
3
Union Sint-Gillis verslaat Van Bommels Antwerp en wint eerste beker sinds 1914
17
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
25
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
9
Hélène Hendriks bevestigt geruchten over haar relatie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties