Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onvrede in Arnhem: 'Ik speelde alles en dan doet dit pijn'

Laatste update:

"Dat kan, maar daarmee hoef ik het dan nog niet eens te zijn. Ik ben hier niet blij mee", gaat Foor verder. "Ik ben topsporter. Ik wil het hoogste. De bank is dat niet. De bank is vooral koud. Zelfs met een dekentje erbij. De bank is helemaal niets. Zeker niet als je je in mijn positie verplaatst. Ik beleef een goed seizoen. Ik speelde alles. Dan doet dit pijn."

'Hij heeft getekend in Nederland, maar niet bij de grootste club'

Voetbalzone schreef in februari dit profiel over Leonid Slutsky. Toen was overigens nog niet duidelijk dat hij de trainer zou worden van Vitesse.Lees artikel

Foor kwam dit seizoen in totaal veertien keer in actie en daarin was hij goed voor een doelpunt en twee assists. In totaal staat de teller in Arnhem op tien treffers en acht assists in bijna honderd optredens. Met Slutsky heeft Foor een prima relatie, benadrukt de ex-speler van NEC.

"Ik accepteer dit ook. Ik ga echt niet muiten. De trainer heeft me dit allemaal heel netjes verteld. Maar ik neem wel aan dat dit een eenmalige vergissing is, haha. Ik ga ervan uit nu weer in de basis terug te keren", reageert Foor, die het volgende week zondag met Vitesse opneemt tegen NAC Breda.

-
Zou jij Navarone Foor in de basis zetten bij Vitesse?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
4
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
12
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties