Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onze relatie met Santiago Solari is moeilijk momenteel, het loopt niet'

Laatste update:

"Dit is Real Madrid en elke dag wordt het maximale geëist", vervolgde de verdediger na de zege in Valladolid. "We moeten de clubkleuren goed verdedigen. Het is onze plicht om te winnen en dat hebben we gedaan. Hoe onze relatie met Solari is? Het is moeilijk momenteel, voor iedereen, dit is niet de ideale situatie. We gaan normaliter met een prijs op vakantie, de laatste jaren de Champions League. Dat is de lastigste prijs."

Meer: Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp

"Onze relatie met Solari is moeilijk momenteel", erkende Fernández. "Ik bedoel te zeggen dat het niet goed gaat, dat het niet loopt, maar dat zijn verder niet onze zaken. Solari is onze trainer en we gaan voor hem door het vuur. Wij moeten onze wedstrijden winnen." Karim Benzema kreeg de vraag of hij Zinédine Zidane of José Mourinho weer graag voor de selectie ziet staan. "Zidane of Mourinho? Solari. Ik hoop dat hij in ieder geval tot aan het einde van het seizoen blijft, maar dat is verder aan de club. Ik hoop het", benadrukte de aanvaller.

Benzema relativeerde enigszins de slechte resultaten van de voorbije weken. "Het is moeilijk, maar dat is voetbal. Wij wonnen de laatste jaren altijd. We hebben een geweldig team, maar jullie moeten ons meer steunen. In de voetballerij verandert er veel. Er moet niet vergeten worden dat we veel hebben gewonnen. Dat is belangrijk en tegelijkertijd ook heel moeilijk. De tegenstanders zijn lastig. Ja, we hebben nu belangrijke wedstrijden verloren, maar het lijkt alsof we nooit iets hebben gewonnen."

Solari hoort waarschijnlijk vandaag of hij de rest van het seizoen mag aanblijven. Het lijkt vrijwel zeker dat de club voor de komende voetbaljaargang een nieuwe trainer gaat aanstellen. "Hoe ik me voel? Alsof het mijn eerste dag is. Ik sta honderd procent achter mijn spelers", benadrukte de Argentijn. "Of het mijn laatste wedstrijd was? Daar ga ik niet op in. Dat is niet aan mij om te oordelen. Ik denk alleen aan de eerstvolgende training."

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties