Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onze topspits uit Ecuador zou zo bij Ajax of PSV kunnen spelen'

Laatste update:

"In Qatar, waar ik hiervoor speelde, is het wel wat minder, maar als we met Al Nasr tegen NAC Breda zouden spelen, denk ik niet dat ze makkelijk van ons winnen." Diba (27) speelde vijf seizoenen in de hoofdmacht van de Bredanaars, alvorens hij voor een contract bij Al-Wakrah koos. Vorig jaar stapte hij over naar Al-Nasr.

Boussaboun sluit zich aan bij de woorden van Diba. "We hebben goede voetballers in het team, onder wie een international van Ecuador. Dat is echt een topspits. Die zou zo bij Ajax of PSV kunnen spelen. Maar ja, die kunnen ze niet betalen. Hier wel." De ex-aanvaller van onder meer FC Utrecht doelt op Carlos Tenorio. De dertigjarige spits speelt al jarenlang voor de grootmacht uit Dubai.

"Wie weet keer ik ooit terug naar Nederland", besluit Diba. "Ik heb afgelopen zomer hier net een tweejarig contract getekend, maar na die twee jaar sluit ik niks uit. Er zijn in Nederland altijd wel clubs waar ik heen kan." De drie jaar oudere Boussaboun staat ook open voor een terugkeer. "Ook ik heb een bepaalde naam opgebouwd in Nederland. Ik kom dus zo weer aan de bak, dat is het probleem niet."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties