Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onzekerheid over terugkeer Maarten Stekelenburg: 'Het zal heel lastig worden'

Laatste update:

De operatie die Stekelenburg in het najaar stond te wachten kwam hem uiterst ongelegen. De doelman had na de dopingschorsing van André Onana zijn plek verdiend onder de lat bij Ajax, maar moest die noodgedwongen afstaan aan Remko Pasveer. "In eerste instantie was ik vooral blij om weer terug te keren bij Ajax", doelt hij op zijn rentree in Amsterdam. "Uiteindelijk mocht ik ook gaan keepen. Op dat moment dacht ik nog niet aan het Nederlands elftal. Toen ik aan het einde van het seizoen bij Oranje zat, begon ik toch te hopen op het EK. Het toernooi was heel bijzonder, daar ben ik enorm trots op. Het resultaat was alleen wat minder."

Oranje strandde in de achtste finales tegen Tsjechië en in de nasleep daarvan raakte Stekelenburg ook nog geblesseerd aan zijn heup en lies. In oktober werd bekend dat de doelman noodgedwongen onder het mes moest en mogelijk een streep kon zetten door het restant van het seizoen. "In het ziekenhuis kwamen ze erachter dat er heel veel stuk was in mijn heup. Doorgaan had geen zin. Ze hebben alles kunnen herstellen wat stuk was gegaan. Het gaat nu weer de goede kant op. Het zal heel lastig worden om dit seizoen nog fit te raken. Ik zal er wel alles aan doen, maar het wordt een moeilijk verhaal. En dat is heel zuur."

De plek van Stekelenburg wordt inmiddels succesvol ingevuld door Remko Pasveer. Laatstgenoemde kreeg dit seizoen slechts vijf tegentreffers te verwerken in de Eredivisie en maakt een uiterst solide indruk. Het is de vraag of Stekelenburg met zijn aflopende contract nog terugkeert bij Ajax. "Dat is ook één van de redenen dat ik bij Ajax wil revalideren", vertelt Stekelenburg. "Of ik echt een bijdrage lever aan de andere doelmannen, zouden jullie aan hen moeten vragen. Remko Pasveer doet het nu in ieder geval uitstekend. Kijk maar naar het aantal tegengoals dat Ajax heeft moeten verwerken."

Denk jij dat Maarten Stekelenburg nog terugkeert als doelman?

Meer nieuws

Tv-commentator bij Servië - Engeland wordt plots onderbroken door muziek
0
Willy Dullens (79), viervoudig Oranje-international, overleden
0
Lukas Podolski komt met 'genadeloze bespotting' van Memphis Depay
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
18
Perez is enorm gecharmeerd van één speler in Oranje: 'Steengoed, weergaloos'
9
Wijnaldum legt uit waarom zijn invalbeurt bij Nederland - Polen niet slaagde
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties