Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onzin dat De Boer alleen genoegen zou moeten nemen met een topclub'

Laatste update:

Van Hanegem merkt op dat er bij Ajax niet veel oude spelers zitten die vervangen kunnen worden. "Dus zou De Boer weer met dezelfde spelers te maken krijgen, en andersom ook", schrijft de Kromme. "Het is onzin om te stellen dat De Boer alleen genoegen zou moeten nemen met een club als Barcelona, Real Madrid en Manchester City. Het is moeilijk om bij zulke ploegen terecht te komen. Daar spelen zakelijke belangen een grote rol. Maar je hebt daaronder ook mooie clubs."

Van Hanegem noemt Villarreal, Celta de Vigo en Southampton, clubs waarmee De Boer helemaal niet in verband wordt gebracht. De oefenmeester wordt wel gelinkt aan Valencia en Superdeporte claimt maandag dat De Boer zichzelf heeft aangeboden bij de huidige nummer elf van de Primera División. De Spaanse krant lijkt zich bij die berichtgeving echter vooral te baseren op de woorden van zaakwaarnemer Guido Albers, die afgelopen weekend zei dat De Boer Valencia, maar ook Everton, 'een mooie club om te werken' zou vinden.

Volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf is het tijd dat Ajax en De Boer uit elkaar gaan: "Het is onwaarschijnlijk dat De Boer het eerste elftal weer op zijn Ajax laat spelen. Dat wil zeggen avontuurlijk, aanvallend en dominant voetbal. Het Ajax van De Boer speelt naar de geest van de trainer: serieus, goed georganiseerd, wat afwachtend en op zekerheid", stelt Driessen.

Denk je dat Frank de Boer gaat vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
13
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
6
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
37
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties