Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Onzin, dat roepen ze bij PSV om de eventuele transfersom te drukken'

Laatste update:

Volgens PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zou Corona bij FC Twente ruim anderhalf miljoen euro bruto per jaar opstrijken. Bij PSV geldt echter een salarisplafond van een miljoen euro bruto en zodoende is het vrij onwaarschijnlijk dat de Mexicaan tot de opvolger van Memphis Depay wil uitgroeien.

Aldo van der Laan maakte donderdagavond tijdens een informatiebijeenkomst een einde aan de zogenaamde 'indianenverhalen'. "Wat een onzin. Ze roepen bij PSV dat hij bij ons te veel verdient om de eventuele transfersom te drukken", zo verzekerde de voorzitter. "Dat hoort bij het spel." PSV kijkt nadrukkelijk over de grens. De Eindhovense club vindt de vraagprijzen die worden gehanteerd voor spelers als Steven Berghuis, Sam Larsson, Jean-Paul Boëtius, Ricardo Kishna en ook Corona allesbehalve marktconform.

Jesús Corona is binnen de Eredivisie de meest geschikte vervanger van Memphis Depay

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist om deze reden apart naar CL-kraker in Parijs
3
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
10
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
41
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties