Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ook als Ajax er geen spits bijhaalt, pakt de club nog de landstitel'

Laatste update:

De voorbije dagen kon op de frontpage gestemd worden in een poll over Ajax' bezigheden op de transfermarkt. De vraag was wat er gebeurt wanneer de koploper van de Eredivisie geen geschikte spits vindt en er dus niemand bij haalt, centraal voorin. Meer dan tienduizend bezoekers brachten hun stem uit en van hen denkt 56 procent dat Ajax ook zonder een extra aanvaller nog kampioen van Nederland zal worden.

Meer: Begrip voor opvallende keuze van Koeman: ‘Hij heeft heel veel voorwaarden’

Iets minder dan de helft van de bezoekers die reageerden, 44 procent, denkt dat de titel echt uit zicht raakt wanneer Arek Milik er geen serieuze concurrent bij krijgt. Frank de Boer liet al een paar keer weten dat hij na Milik te weinig te kiezen heeft. Yaya Sanogo brengt niet wat er van hem gevraagd wordt, Richairo Zivkovic is verhuurd aan Willem II en zal waarschijnlijk aan een andere club verhuurd worden en Kasper Dolberg is nog te onervaren.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties