Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ook als we de play-offs in moeten, moet dat met Rutten gebeuren'

Laatste update:

Rutten staat al een tijdje onder druk en velen zijn van mening dat Giovanni van Bronckhorst al voor de groep moet worden gezet, als Feyenoord in de play-offs om Europees voetbal moet spelen. Daar is Jordy Clasie het echter niet mee eens: "Ook als we play-offs spelen moet dat met Rutten gebeuren", zegt de aanvoerder tegen RTV Rijnmond. "Maar ik heb er vertrouwen in dat we derde worden."

Afgelopen maandag verloor Feyenoord nog met 1-4 van Vitesse. "De dagen erna zijn nooit leuk, maar we moeten de knop omzetten. Vier weken op rij hebben we het laten liggen, nu hebben we nog één kans om het recht te zetten", doelt Clasie op de uitwedstrijd bij PEC Zwolle. AZ speelt uit tegen Excelsior en Vitesse krijgt bezoek van FC Utrecht. "Het zou een drama zijn als we play-offs zouden moeten spelen, maar daar moeten we niet aan denken", zegt Clasie.

-
Denk je dat Fred Rutten weggestuurd wordt, als Feyenoord de play-offs in moet?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties