Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ook bij de tweede goal maakte Gerrard er weer een puinhoop van'

Laatste update:

"Het is weer hetzelfde liedje bij Engeland", zegt Pluisje. "Verwachtingen zijn wederom niet waargemaakt. Ze waren in de tweede helft beter tegen Uruguay, maar het ontbrak aan de eindpass." Maradona zag echter een opvallend rol voor Gerrard, die hij verantwoordelijk houdt voor beide goals van de Zuid-Amerikanen. "Toen Nicolás Lodeiro zijn run inzette, had hij hem kunnen stoppen. Vervolgens bracht hij de bal bij Edinson Cavani, die een geweldige voorzet in huis had op Luis Suárez."

"Bij het tweede doelpunt was het wederom Gerrard die een puinhoop maakte van de lange trap van de keeper van Uruguay", vervolgt hij. "De bal belandde uiteindelijk bij Suárez, die weer veel ruimte kreeg en keihard uithaalde. Bij een speler met zoveel kwaliteit kun je je dat niet veroorloven." Ook het verschil tussen beide spitsen stipte hij fijntjes aan. "Rooney raakte de lat en miste een grote kans. Suárez scoort twee uit twee. Dat vertelt het hele verhaal."

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
27
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties